Horrorfilmek jegyében nyílt meg egy kocsma Budapesten

Szerző • 2015-12-17 • Hírek, Könnyű Horrorfilmek jegyében nyílt meg egy kocsma Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1487

A ParaNoir Pub megpróbálja egy helyre csődíteni a horrorfilmek, a rockzene és az italozás melletti felhőtlen beszélgetések szerelmeseit. Természetesen elég az, ha valaki a felsorolt három dolog közül egyet szeret: a hetedik kerületi Hársfa utca 41. alatt található vendéglátóhelyen biztosan jól fogja érezni magát.

A ParaNoir pincehelyiségét a Ragazodó (Predator) a Sikoly, a Péntek 13, az Alien, a Hellraiser filmek legendás szörnyeinek másolataival, motívumaival és képeivel díszítették ki, ennek köszönhetően a horror hangulat szinte azonnal az emberre telepszik. Ezen az érzésen a félhomály és bizony a pókhálók sem enyhítenek.

A pub októberben nyitott ki először, és azóta rendkívüli népszerűségnek örvend, a szeretlekmagyarorszag.hu információi szerint rengeteg pozitív visszajelzést kap a hely.
A hangszórókból rockzene szól, állítólag nem zavaróan hangosan, és meglepő módon az árak sem ijesztőek.

A kocsmában érdekes programokkal várják a vendégeket: időről-időre rendeznek horror kvízeket, ivós játékokat és csocsóbajnokságokat is. A pub végében ráadásul van egy „moziterem” is, ahol filmeket is vetítenek majd a közeljövőben.

A ParaNoirban akár saját házibulit is lehet rendezni: ilyenkor természetesen magunk választhatjuk ki a zene hangerejét. A hely dekorációját folyamatosan fejlesztik.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva