Húsvéti rajzverseny a PIK-ben

Szerző • 2015-03-20 • Család, Hírek, Szórakozás Húsvéti rajzverseny a PIK-ben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1758

Nyuszi hopp, nyuszi hopp! Máris egyet elkapott!… Legyél te is szemfüles nyuszi füles, és nyerj 3 ugrással családi színházi belépőt a PIK-be! Március 27-ig küld el a művedet a közösségi házba!

Mit kell tenned?
Az első ugrás – rajzold le: hogyan telik nálatok a húsvét! Hova mentek, mit csináltok, milyen szokásokat tartotok húsvétkor?

A második ugrás – fotózd le a rajzod, és a fényképet küldd el nekünk e-mailben: a pikhaz@pikhaz.hu címre legkésőbb március 27-ig. A képeket feltesszük a honlapunkra (www.pikhaz.hu) és közönségszavazásra bocsátjuk.

A harmadik ugrással – hozd el nekünk az alkotásod a Pestszentimrei Közösségi Házba március 27-ig! A legjobban sikerült rajzokat még ki is állítjuk a húsvétváró
családi napon március 29-én.

A legtöbb szavazatot kapott rajzok beküldőit családi színházjeggyel jutalmazzuk az április 24-én 15:00 órakor kezdődő Szaffi című mesejátékra.

Ne feledd: minél hamarabb megérkezik a rajzod, annál több szavazatot kaphatsz! Eredményhirdetés: a húsvétváró családi napon: március 29-én.

Ébresztő nyuszikák! Rajzolásra fel!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva