Húsvétkor újra üzembe áll a Déli pályaudvar

Szerző • 2015-04-02 • Hírek, Közlekedés Húsvétkor újra üzembe áll a Déli pályaudvar bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva849

A húsvéti ünnepeknek megfelelően változik a vonatok közlekedési rendje. A sorban állások elkerülése érdekében érdemes elővételben megváltani a vasúti jegyeket, vagy az internetes jegyvásárlást választani. Nagypénteken újraindul a vonatközlekedés a Déli pályaudvaron.

Az ünnep alatt várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművét felhasználja a szerelvényekben. A helyfoglalások figyelembe vételével a lehetőségekhez képest az InterCity vonatokhoz plusz kocsikat is kapcsolnak.

Április 5-én, húsvét vasárnap az ünnepnapi, 6-án, húsvét hétfőn a vasárnapi, 7-én, kedden már a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Az ünnepi csúcsforgalom kezdetén, nagypénteken a hajnali üzemkezdettől újraindul a menetrendszerinti vonatközlekedés a Déli pályaudvaron. A vonatok az eredeti menetrend szerint közlekednek, Kelenföld helyett ismét a Déli pályaudvarról indulnak, és oda érkeznek. Valamennyi martonvásári és százhalombattai elővárosi vonat is forgalomba áll. A Keletibe ideiglenesen átterelt vonatok visszatérnek a Déli pályaudvarra.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-START azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és helyjegyeket az ünnep előtt elővételben váltsák meg, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás és az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét is a https://jegyvasarlas.mav-start.hu/eTicketV2/ weboldalon keresztül.

mavcsoport.hu

(Címlapkép: iho.hu/Vörös Attila)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva