Húsz éves a kerületi polgárőr egyesület

Szerző • 2021-02-22 • Hírek, Közbiztonság Húsz éves a kerületi polgárőr egyesület bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva129

Húsz éve teljesít szolgáltot kerületünkben a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-Öte. Polgárőreink 2001 óta kimagaslóan végzik tevékenységüket, számtalan körözött személy, garázda, rabló, késelő, rongáló, tolvaj és egyéb bűncselekmény elkövető került rendőrkézre segítségükkel. A Facebook-on egy kisfilmen mutatják be munkájukat.

Lehetetlen egy 5 perces kisfilmben összefoglalni azt a sok élményt és sikert, amit közösen elértünk, de egy kis ízelítőt reméljük sikerült adnunk belőle – írták.

“Az LKPCS 2001 óta kimagaslóan végzi polgárőr tevékenységét, számtalan körözött személy, garázda, rabló, késelő, rongáló, tolvaj és egyéb bűncselekmény elkövető került rendőrkézre általunk. Szintén nagyon sok eltűnt személyt viszont biztonságban hazajuttattunk. Sérülteket láttunk el, életeket mentettünk, valamint katasztrófáknál segítettünk. Bajtársaink az egyik legeredményesebb közterületi szolgálatát végző polgárőr egyesület tagjai. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legmagasabb szinten álljunk rendelkezésre. Köszönjük támogatóinknak hogy lehetővé teszik működésünk, a Rendőrségnek és a Katasztrófavédelemnek, hogy partnerként kezelnek minket, társainknak az áldozatos munkáért és családjuknak, hogy ebben partnerek!” – olvasható az ünnepi poszt a Facebookon.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva