Húsz fok várható a hét második felében

Szerző • 2019-02-25 • Hírek, Közélet Húsz fok várható a hét második felében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva424

Múlt hét péntektől erős lehűlés volt tapasztalható, a hétvégére pedig ugyan hó nélkül, de visszaköszöntött a tél. A kocka ismét fordul. A Köpönyeg és az Időkép jelentése is meleg időt jósol.

Szerdán és csütörtökön többnyire derült vagy gyengén felhős időre lehet számítani, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet szerdán mínusz 3 és plusz 4, csütörtökön mínusz 3 és plusz 3 fok között valószínű. A nappali maximumok szerdán 9 és 15, csütörtökön 12 és 20 fok között alakulnak.

Pénteken, március elsején szórványosan várható eső, zápor. A szél is megerősödik. A leghidegebb órákban 0-6 fok lehet. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.

Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan lehet kisebb eső, zápor, nagyobb eséllyel a keleti országrészben. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik a szél. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 6, a maximumhőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Vasárnap több órára kisüt a nap. Számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul – olvasható az MTI előrejelzésében.

Fotó: Pixabay

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva