I. Deák Ferenc Kupa: megszületett a végeredmény

Szerző • 2014-08-24 • Egyéb, Hírek, Programok, Sport I. Deák Ferenc Kupa: megszületett a végeredmény bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1593

Véget ért az I. Deák Ferenc Kupa. A BLSZ III-IV csapatok számára megrendezett nyári felkészülési tornán a Hidegkút, a Kormányőr, a Hercules és a szervező 1908 SZAC KSE ifjúsági csapata vett részt.

Az augusztus 17-én vasárnap véget ért tornán a bronzmérkőzés és a döntő is sok izgalmat tartogatott. A harmadik helyért az 1908 SZAC KSE és a Kormányőr SE csapott össze, ahol a fiatal játékosoknak sikerült felnőni a Kormányőr rutinos játékosaihoz. Sőt, az első félidőben még a vezetést is megszerezték. A második félidőben azonban egyértelműen a vendég együttes dominált, akik egyenlítettek, majd egy kiállítást követő büntetőnek köszönhetően megszerezték a mérkőzés győzelmét jelentő gólt. A végeredmény így 2-1 lett a Kormányőr SE javára.

deakdonto12

A döntő aztán minden szempontból méltó emléket állított a torna névadójának, „az évszázad gólkirályának”. A kilátogatók nem csupán izgalmas és küzdelmes mérkőzést láthattak, hanem rengeteg gólt és fordulatot élhettek át. Az összecsapást a Hercules csapata kezdte jobban, kétszer is megszerezte a vezetést, de a Hidegkútnak mindkét alkalommal sikerült kiegyenlíteni, sőt a félidőt már 4-3-as vezetéssel zárta. A második félidő is gólzáporosan telt, hol egyik, hol a másik csapat hálójába landolt a labda. Végül a Hidegkút SC diadalmaskodott és 8-5-re verte ellenfelét, elhódítva ezzel az I. Deák Ferenc Kupát.

deakdonto10

Az érmeket és a kupákat a SZAC baráti kör elnöke, Deák Ferenc unokaöccse, Bárdy Tibor, valamint az 1908 SZAC KSE elnöke, Pintér Béla adták át.

A torna végeredménye a következő:

I. Hidegkúti SC I.

II.Hercules SE

III.Kormányőr SE

IV.1908 SZAC KSE I.

V.1908 SZAC KSE II.

V.Hidegkúti SC II.

A kupán kiosztották az egyéni legjobbaknak járó díjakat is.

A torna legjobb kapusa:

Gál László – Hidegkúti SC

A torna gólkirálya:

Bedő Domonkos – Hidegkúti SC

A torna legjobb játékosa:

Bagó József – Hercules SE

deakdonto

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva