Idegenvezetői világnap

Szerző • 2016-02-06 • Hírek, Közélet Idegenvezetői világnap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1316

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és annak Idegenvezetői Továbbképző Központja immár 15. alkalommal szervezi meg a fővárosban az idegenvezetői világnapot. A február 25–28. között tartott esemény keretében a budapesti idegenvezetők bemutatják az érdeklődőknek a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit.

Az idegenvezetők jóvoltából ismét számtalan tematikus sétával, koncerttel, múzeumi tárlatvezetéssel és vasárnap buszos, hajós, villamosos városnézéssel várjuk a szakma képviselőit, a városlakókat, a fővároson kívül élőket és a külföldieket egyaránt. Az akadálymentesített buszos túrák mellett idén először a hajós programokon is részt tudnak venni a mozgáskorlátozottak. A központi helyszínen, a Bálna bevásárlóközpontban február 28-án kézműves vásárral, kiállítással, programokkal, a turisztikai desztináció menedzsmentek bemutatkozójával, valamint hungarikum-élelmiszerekkel készülünk.

Budapest kerületei önálló vezetett sétákkal várják az érdeklődőket. Az idegenvezetői világnaphoz kapcsolódó szakmai megnyitót és konferenciát február 26-án (pénteken) tartjuk.
A rendezvény programjait, amelyek nagy többsége térítésmentes, folyamatosan töltjük fel a honlapunkra (www.bkik.hu) és a Facebook-oldalunkra.

Az egyéni érdeklődők a www.bkik.hu oldalon regisztrálhatnak az egyes programokra. Csoportok jelentkezését a városnéző buszokra és hajókra a vilagnap@bkik.hu e-mail címre várjuk február 1-jétől.

A rendezvény fővédnöke Tarlós István főpolgármester.

Fotó: http://www.almaimotthona.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva