Idegtépő, egygólos PLER-siker

Szerző • 2014-12-28 • Hírek, Sport Idegtépő, egygólos PLER-siker bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1133

Nem mindennapi csatában szerezte meg a két pontot az idei utolsó bajnokiján a PLER-Budapest kézilabdacsapata, miután 25-24-re verte a Mezőkövesdet.

Nem mindennapi csatában szerezte meg a két pontot az idei utolsó bajnokiján a PLER-Budapest kézilabdacsapata, miután 25-24-re verte a Mezőkövesdet.

 Az első dícséret a lőrinci közönségnek jár, amelyik, függetlenül a komlói vereségtől, ismét „teleülte” a sportcsarnokot. S hogy mit láthatott? Fej-fej melletti, drámai, idegtépő csatát, amelyet végül a lőrinciek nyertek meg egyetlen, négy másodperccel(!) a vége előtt elért góllal, 25-24-re.

A szünetre egy góllal az esélyesebbként érkezett vendégek mehettek az öltözőbe, hogy aztán a második játékrészben szinte úgy essenek a gólok, hogy egy ide, egy oda. A végjátékra ezúttal a mieink maradtak jobban „egyben”, bebizonyítva, hogy nincs itt semmi baj a kondival…

pler_mezokovesd01_bent

A siker után jogos volt az ünneplés, hiszen két pontot ajándékozott a PLER karácsonyra a híveinek, s ez nem kis dolog. Kilenc ponttal telelhet a csapat, pontosabban alapozhat januárban a februári folytatásra, amelyet a Balmazújváros ellen vív majd. Ilyen akarattal újra „duplázhatnak” Hutvágner István fiai.

PLER-Budapest – Mezőkövesdi KC 25-24 (14-15)
PLER: Kránitz, Váczi (kapusok) – Bak 5, Kemény, Gyene 2, Kocsi 3, Tóth P., Leimeter 4, Laurencz 3, Stranigg, Rédai, Auth, Bohács 2, Sinkovits, J. Mikita 6, M. Mikita. Edző: Hutvágner István.
Mezőkövesd: Volarevic, Holló, Sipos (kapusok) – Vasic 2, Szepesi, Cuzic 3, Terenyi, Lókodi 6, Grünfelder 1, Radnic 1, Pálos 2, Pavlovic 2, Trivkovic 1, Nakhayenka, Dzono 6, Molnár. Edző: Skaliczki László.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc
Hétméteresek: 5/3, ill. 3/2
Piros lap: Trivkovic (60. p.)

Hutvágner István: Nagyon fontos mérkőzésen, nagyon fontos két pontot szereztünk. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, megérdemlik a pihenőt a hosszú év után!

Skaliczki László: Ha tudnám az okát a vereségnek, már hatvan perccel ezelőtt segítettem volna. Kétszer mentünk el olyan előnnyel, amit meg kellett volna tartani. A végén szerencséje is volt a PLER-nek, de azt szokták mondain, a kapufa éle igazságos. Gratulálok az ellenfélnek!

bp18.hu, Róth Ferenc / plerbudapest.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva