Idén is indul a napközis tábor – jöhetnek a csimoták!

Szerző • 2015-06-02 • Hírek, Könnyű Idén is indul a napközis tábor – jöhetnek a csimoták! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1892

A 18. kerületi önkormányzat idén is megrendezi a kerület iskolásainak a népszerű napközis táborát a Bókay-kertben. Az első turnus június 22-én indul – részletek a cikkben!

A tábor fenntartója Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, működtetője a Csibész Családvédelmi Központ.

A tábor díja rendkívül kedvező: teljes áron fejenként napi 452 forintot kell fizetni a napi háromszori étkezésért és az alapprogramokért. Mivel a fenntartó, az önkormányzat jelentős mértékben támogatja a turnusokat, a jelentkezők minden olyan kedvezményt igénybe vehetnek, ami tanév közben, az iskolában megilleti őket.

Az első turnus június 22-én indul, az utolsó augusztus 19-én ér véget.

A beiratkozás egyszerű: a befizetés mindig szerdán 8 és 18 óra között lesz a Bókay-kertben, a szokott helyen (táblák segítik az eligazodást), és ezeken a napokon a következő héten, illetve az azt követő hétfőn kezdődő turnusra lehet jelentkezni. Ekkor kell leadni a jelentkezési lapot, amelyet a szülők az iskolákban kérhetnek, de letölthető a www.bp18.hu oldalról is.

nyaritabor02_bwent

Kuba Gábor – az Eötvös Loránd Általános Iskola igazgatója, aki két és fél évtizede vezeti a parkban 1953 óta működő tábort – elmondta, hogy a tábor hosszú évek alatt kicsiszolódott szerkezetén ezúttal sem változtattak: a gyerekeket hétfőtől péntekig reggeltől estig várják napi háromszori étkezéssel, helyben szervezett programokkal, valamint táboron kívüli kirándulásokkal. Ezenfelül – pluszpénzért – mindenki a kedve, ízlése és tehetsége szerint válogathat a szakrajok kínálta foglalkozásokból, amelyek között sport, kézműveskedés, tánc és kulturális programok szerepelnek.

A főszervezővel készült beszélgetést ide kattintva találja!

Fontos Információk:

A Nyári Napközis Tábor 2015. június 22.-augusztus 19. között működik a szokott helyen, a Bókay-kertben. Cím: 1181 Budapest, Szélmalom u. 33. Telefon (munkanapokon 8-18 óráig): 06-20-622-28-42, június 22-től a 290-10-34 is hívható.

nyaritabor_bent

A tábort a Budapest XVIII. kerület valamelyik általános iskolájában tanuló vagy a kerületben lakó általános iskolás korú gyermekek vehetik igénybe!

A Napközis Tábor vezetői:
1-5. hét: Kuba Gábor, Eötvös Loránd Általános Iskola
6-9. hét: Székely Edit, Darus U. Általános Iskola

A jelentkezési lap és az összes, részletes információ ide kattintva tölthető le!

A szakrajokat és időpontjaikat pedig ide kattintva találja!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva