Idősbarát díjat kapott a XVIII. kerület

Szerző • 2019-10-03 • Hírek, Közélet Idősbarát díjat kapott a XVIII. kerület bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva879

Az idősügy területén végzett tevékenysége elismeréseként az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Belügyminisztérium IDŐSBARÁT ÖNKORMÁNYZAT DÍJAT adományozott Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata részére. A kitüntető elismerést Ughy Attila polgármester vette át.

Minden nemzet, ha ad magára és van önbecsülése, értékként tiszteli az időseket, ahogyan a magyar nemzet ismert 1100 éves történelme során mindig ezt tette – mondta az emberi erőforrások minisztere október 2-án a Pesti Vigadóban, az Idősek Világnapja alkalmából tartott ünnepségen, amelyen 16. alkalommal adták át az „Idősbarát önkormányzat” és az „Idősekért díjakat”.

Idén Berettyóújfalu, a főváros XVII. kerülete és XVIII. kerülete, Kecskemét, Kőszeg, Lenti, Solt, Szentgotthárd, Szolnok és Vác önkormányzata kapta meg a kitüntető címet. A díjakat Kásler Miklós miniszter és Pogácsás Tibor államtitkár adta át.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva