Indul a Bókay-kerti síszezon

Szerző • 2015-09-17 • Hírek, Sport Indul a Bókay-kerti síszezon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva991

Akármennyire is szerettük a nyarat, eljött a szeptember, így küszöbön áll a Bókay-kerti strukturaváltás. A nyári sportokat felváltják a téliek, s egyre többen várják a kert síiskolájának a megnyitását, amelyről Kőszegi Jánost kérdeztük.

Akármennyire is szerettük a nyarat, eljött a szeptember, így küszöbön áll a Bókay-kerti strukturaváltás. A nyári sportokat felváltják a téliek, s egyre többen várják a kert síiskolájának a megnyitását, amelyről Kőszegi Jánost kérdeztük.

Tavaly azt mondta, hogy egyre többen jönnek, nő az érdeklődés. Van-e már prognózisa az elkövetkező hónapokra?

– Van, s ez azt jelzi, hogy még többen akarnak lécet kötni, s megismerkedni a síeléssel.

Örömteli ez, de felvetődik a kérdés, hová, hogyan fér el az egyre több gyerek?

– Nem jövünk zavarba, mert a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a ma már három kivilágítható lesikló pályával, s a három felvonóval Pestszentlőrinc büszkélkedhet a főváros legnagyobb sípályájával. A kitűnő minőségű, olasz gyártmányú műanyag burkolatnak köszönhetően a pálya egész évben üzemeltethető. A képzett sí- és snowboard-oktatókkal pedig teljes a „csábítás.”

Vagyis?

-A tizenöt oktatónk csoportos és egyéni foglalkozással várja a tanulni vágyó kezdőket és haladókat. Lényeges, hogy valamennyi korosztályt. A 4 éveseket ugyanúgy, mint a seniorokat.

Mikor indul a Bókay-kert sínagyüzem, s mely napokon lehet csúszni a pályákon?

si01_bent

– Egy kicsit még várni kell, de már csak bő két hetet.

A tanfolymok október 3-án és 4-én kezdődnek, a beiratkozások azonban már zajlanak. E hónapban szombatonként 9 és 14, szerdánként pedig 16 és 19 óra között várják a szakemberek az érdeklődőket. Lehetőség van magánórákra is, ezek a kiválasztott időpontra kérhetőek.
Lényeges, hogy hétköznaponként 8 és16 óra között kedvezményes csoportárakkal várják az érdeklődőket.

A tanfolyamok pénzbe kerülnek. Lesz-e ingyenes oktatás?

– Igen, mert A „Lendületbe hozzuk „ programsorozat részeként, a kerületi felnőtt lakosok számára október 6.-ai és 7.-ei kezdéssel, 16 órától, 10 alkalmas, ingyenes tanfolyamot szervezünk.

Jelentkezés: a 30-575-3262-es számon, vagy a siiskola4seasons@gmail.com címen.
A megszerzett tudás sítúrák keretében, oktatók felügyelete mellett kamatoztathatják majd a tanulók, hazai és külföldi síterepeken. Bővebb információ: www.siiskola.com

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva