Indul a Strandszezon! 8000 diák ingyen pancsolhat!

Szerző • 2014-06-11 • Fejlesztések, Programok, Sport, SzórakozásHozzászólások (0)864

Kánikula, strandszezon úszótáborral és tanfolyamokkal, mindez a Bókay-kertben. Ne hagyja ki, csobbanjon a nyárba a 18. kerület egyik legszebb zöldövezetében.

A Bókay-kert strand felújítása és kertrendezése is megtörtént. Mivel már tavaly is maximális kapacitással működött a strand, az idei fejlesztések között fontos szempont volt egy nagyobb füves napozóterület kialakítása, amely június közepétől várja a pancsolni és napozni vágyó lakosokat. Két új kültéri zuhanyzó is épült a vendégek kényelme érdekében, de kiépítés alatt van egy kabinos, férfi és női öltözőblokk is.

1602_0

Városi ajándék: 8000 diák mehet ingyen strandolni!

Az önkormányzat és a városgazda18 a vakáció indulására ajándékként több mint 8000 diák számára postázott ki egyszeri alkalmas ajándék belépőt, amely június 14. és augusztus 31. között bármikor igénybe vehető.

2919_0

Úszótábor izgalmas programokkal

A Városgazda úszótábora természetesen idén nyáron is szakképzett oktatókkal várja a táborozni vágyó gyerekeket – 5 éves kortól – a Bókay-strandon. A tábor június 23-án kezdődik és egy hétre 16 900 forintba kerül, amely napi háromszori étkezést is tartalmaz. A fiatalok az úszás öröme mellett kézműves foglalkozással, erdei tornapályával és kalandparkkal ismerkedhetnek meg, sőt, egy izgalmas,  a repülőtéri skanzenbe szervezett kirándulás is várja a táborozókat.

The girl smiles, swimming under water in the pool

Jelentkezni a Bókay-kertben lévő Park uszodában, (XVIII. kerület Városház utca 40.) és a tudnivalókról tájékozódni a www.varosgazda18.hu/uszotabor internetes oldalon lehet.

Úszástanfolyam bárki számára

A Városgazda által szervezett úszástanfolyamok is folytatódnak nyáron. Változatlan árakkal várják az oktatók a gyerekeket a nyári szünet ideje alatt, melyek tanfolyami díja heti rendszerességgel fizethetőek. Újdonság a heti 5 edzéssel folyó intenzív úszásoktatás, amelyre bármilyen korosztályt szeretettel várnak az oktatók. A heti 5 alkalmas bérlet után 5000 Ft/hét, míg a 3 edzésen résztvevőknek 3000 Ft/hét díjat kell megfizetni.

swimming-pool-children

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva