Indulatosak a BKK sofőrjei, rájuk szólt a cég

Szerző • 2019-12-05 • Hírek, Közlekedés Indulatosak a BKK sofőrjei, rájuk szólt a cég bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva352

“Az utóbbi hetekben több alkalommal is arról értesült a BKK, hogy a járművezetők megengedhetetlen hangnemben kommunikáltak az utasokkal, illetve más közlekedőkkel. Ezt mind a BKK, mind pedig a szolgáltató társaságok határozottan elítélik és szankcionálják” – közölte a cég.

A BKK szerint oktatják is az illemet a sofőrjeiknek (több, mint 5 ezer buszvezető dolgozik a fővárosban), és el is várják tőlük, hogy kedvesek legyenek.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a járművezetőket foglalkoztató szolgáltatók minden, a járművezetők munkavégzésével kapcsolatos bejelentést külön kivizsgálnak, így érdemes jelenteni minden furcsaságot.

A BKK arra kéri az utasokat, hogy amennyiben nemkívánatos magatartást tapasztalnak a munkatársak részéről, arról tegyenek bejelentést a BKK ügyfélszolgálatán (a +36-1-325-5255 éjjel-nappal hívható telefonszámon vagy a bkk@bkk.hu e-mail címen) a konkrét pályaszám/rendszám, valamint időpont megjelölésével.

Önnek van negatív, vagy pozitív tapasztalata a BKK sofőrjeivel? Osszák meg velünk a Facebookon!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva