Indulhat a tojásvadászat!

Szerző • 2016-03-02 • Hírek, Programok Indulhat a tojásvadászat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva742

Ünnepi hangulatú húsvétváró napra hívja az érdeklődőket március 20-án 10 órától a Pestszentimrei Közösségi Ház. A gyerekeket és a felnőtteket egyaránt megszólító családi napon kézműves foglalkozás és gyermekkoncert is színesíti a programot.

Vidám közös készülődést és tartalmas időtöltést kínál a Pestszentimrei Közösségi Ház a húsvét előtti hétvégére. Az egynapos ingyenes program keretében mindenki találhat kedvére való elfoglaltságot. Az érdeklődők változatos kézműves foglalkozásokon készíthetik el a színes ünnepi díszeket vagy a locsolóknak szánt ajándékokat, majd izgalmas tojásvadászaton kereshetik meg az elrejtett apróságokat. Csillogó pillangó, húsvéti nyuszi vagy hercegnő – egy másik asztalnál pillanatok alatt történik átváltozás az arcfestő szakértő kezei között.

A jó hangulatot a Buborék együttes interaktív koncertje garantálja, amely saját szerzeményű dalaival zeneileg és szövegileg is igényes gyermekzenét játszik. A rengeteg tánccal, humorral, játékkal és mozgással fűszerezett előadás nemcsak a kicsiknek élmény, a bátrabb szülőket is bevonják a műsorba. Mindezek mellett ezen a napon tartják majd az intézmény „Nálunk ilyen a húsvét…” című rajzpályázatának eredményhirdetését is. A felhívásra március 16-ig várják a pályaműveket.

bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva