Induljon komolyzenével az új év!

Szerző • 2014-11-30 • Hírek, Kultúra, Művészet, Programok Induljon komolyzenével az új év! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1101

Az elmaradhatatlan újesztendő-köszöntő koncerttel indítja a 2015-ös évet a Dohnányi Ernő Zeneiskola.

A Dohnányi Ernő Zeneiskola 2015. január 4-én 18 órakor rendezi meg hagyományos hangversenyét a Pestszentimrei Sportkastélyban. Az eseményen Ughy Attila polgármester mond újévi köszöntőt, aki a korábbi években így fogalmazott: „Egy sikeres koncerttel egy sikeres év indulhat el. Reméljük, így lesz ez az idén is.”

A Konkolyné dr. Kovács Ilona zenetörténész által konferált hangversenyen a klasszikusok mellett kortárs darabok is felcsendülnek majd. Az eseményen fellép a zeneiskola ifjúsági fúvószenekara és szimfonikus zenekara, az ének tanszak növendékei, valamint a Tébláb Alapfokú Művészeti Iskola több csoportja is. A koncerten olyan kitűnő szólisták is közreműködnek majd, mint Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész és Kiss András operaénekes.

Az újévi hangversenyre a jegyek – egységesen 1200 forintos áron – elővételben kaphatók a Dohnányi Ernő Zeneiskolában, a Pestszentimrei Közösségi Házban, illetve az előadás előtt egy órával a helyszínen.

bp18.hu, Csernai Mariann

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva