Ingyen függetlenítik a szolgáltatók a telefonokat

Szerző • 2017-08-16 • Hírek Ingyen függetlenítik a szolgáltatók a telefonokat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva509

Nem számít, hogy ön a három legnagyobb közül melyik szolgáltatót választotta, mostantól egy dolog közös bennük. Az összes mobilszolgáltató október végétől díjmentesen függetleníti a lejárt hűségidejű készülékeket.

A kétéves hűségidő (ezt egy kerületből érkező javaslat próbálta redukálni egy évre, de nem sikerült) lejárta után sokan maradnak annál a mobilszolgáltatónál, ahol eddig is voltak, de sokan lehetnek azok is, akik kipróbálnának más ajánlatokat is. Eddig a függetlenítésért akár 15 ezer forintot is ki kellett fizetni a szolgáltatóknak, a legalacsonyabb ár erre vonatkozóan 2500 forint volt, ami mérsékelt ár, de ki szeret kiadni pénzt olyan dologra, amit ingyen kellene kapni, igaz? Nos, október 24-től már nem kell a pénztárcánkba nyúlnunk a függetlenítésért.

A telefonok függetlenítését a jövőben is nekünk, felhasználóknak kell elintéznünk. A Magyar Nemzet cikke szerint ha kérjük, akkor a társaság elküldi a címünkre postán a hálózati zár feloldásához szükséges kódot. Az eljárás heteket is igénybe vehet, ami bevett szokás a szervizeknél, de persze addig ebben az esetben sem hagynak minket pótkészülék nélkül. A társaság ugyanis a kérvény beérkezését követő 15 napon belül postázza a kódot – írta a lap.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva