Ingyen madárgolyók a kerületi iskoláknak

Szerző • 2016-01-04 • Hírek, Zöld környezet Ingyen madárgolyók a kerületi iskoláknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1177

Minden várakozást felülmúlt a madárgolyó-igénylések száma, a XVIII. kerületi önkormányzat jóvoltából ezért az iskolák immár szinte korlátlan mennyiségben kérhetnek cinkegolyókat a téli etetéshez.

A XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata a tavalyi nagy sikeren felbuzdulva idén ősszel is lehetőséget teremtett a kerületi iskoláknak arra, hogy cinkegolyót igényeljenek a téli etetésekhez. Első körben összesen 200 golyóra lehetett pályázni, az érdeklődés azonban akkora volt, hogy pár nap alatt elfogyott a rendelkezésre áló keret.

Az Önkormányzat ezért úgy döntött, hogy a továbbiakban kibővíti a pályázati keretet, és most már jóval több madárgolyót lehet igényelni. A golyókat kizárólag a XVIII. kerület iskolái kérhetik, egy intézmény azonban korlátlan számban kaphat eleséget. A madárgolyókat az önkormányzat kerületi vállalkozástól szerzi be.

Így akár egész télen falatozhatnak a “legzöldebb kerület” madarai!

Az igénylőlap a zold18.hu oldalon ide kattintva tölthető le!

Forrás: zold18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva