Ingyenes hallásvizsgálat és hallókészülék próba

Szerző • 2015-09-10 • Egészség, Hírek Ingyenes hallásvizsgálat és hallókészülék próba bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2150

Az Amplifon Hallásközpont 2015. augusztus 31. és szeptember 18. között őszi hallásszűrő kampányt tart, ahová várják szeretettel a XVIII. kerületi lakosokat.

Nemzetközi kutatási adatok szerint ezer emberből száznak van valamilyen fokú halláscsökkenése, azonban közülük alig húsz tesz valamit a panasza megszüntetésének érdekében. Dr. Makó Ádám PhD. fül-orr-gégész, az Amplifon Hallásközpontok audiológus orvosa beszélt a problémáról a Lokál XVIII. kerület című hetilapnak.

Vélemény szerint a félelem lehet az elsődleges ok, ami miatt az emberek kerülik a vizsgálatokat. Többen attól tartanak, hogy a hallásvizsgálat után bebizonyosodik, valóban baj van a hallásukkal. Pedig a panaszok nem szűnnek meg a diagnózis elmaradásával, sőt a kezeletlen hallásprobléma komoly következményekkel járhat.

Az orvos kitért arra is, hogy amennyiben valaki nem kér időben segítséget, előfordulhat, hogy végül már a legmodernebb halló készülékkel sem tudnak segíteni rajta. Ezért azt tanácsolja, hogy nem érdemes halogatni a döntést, hiszen a nem kezelt hallásprobléma vissza fordíthatatlan következményekkel is járhat.

Az ingyenes hallásvizsgálatra az Amplifon Hallásközpontba (Üllői út 427.) kell elmenni szeptember 18-ig.
Bejelentkezés: 06-1 332-0141

(Címlapkép: www.svabhegy.eu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva