Ingyenes szűrés! Egészségnap a dél-pesti korházban

Szerző • 2015-03-25 • Egészség, Hírek Ingyenes szűrés! Egészségnap a dél-pesti korházban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1942

Ön is szenved allergiától, könnyezik, tüsszög, emésztési zavarai vannak? Ha tudni szeretné, valóban allergiás-e, jöjjön el március 28-án a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház egészségnapjára. Ingyenes szűrés!

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2015. március 28-án, szombaton, reggel 9 órától délután 14 óráig tartó Egészségnapjára. A régió meghatározó egészségügyi intézményeként, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy segítsük az ellátási körzetünkben élőket az egészségtudatos életmód kialakításában és a prevenció fontosságának felismerésében.

Az évente kétszer megrendezett Egészségnappal ehhez kívánunk hozzájárulni, ezért ezeken a napokon ingyenesen, beutaló és előjegyzési időpont nélkül, kissé kötetlenebb formában végezzük el a szűrővizsgálatokat.

Fókuszban az allergia

Tavaszi Egészségnapunkon fókuszban a légúti allergia és a laktóz- intolerancia áll. Az érdeklődők számára lehetőség nyílik ingyenes allergia vizsgálatra (PRICK- teszt), légzésfunkciós vizsgálatra, tüdőszűrésre, laktóz -intoleranciára vonatkozó szaktanácsadásra, látásvizsgálatra is.

Hagyományainkhoz híven a szűrővizsgálatok és orvosi konzultációk mellett sok színes kísérőprogrammal, életmód tanácsadással, diétás kóstolóval, ingyenes vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint méréssel, újraélesztés oktatásával, dohányzás leszoktató programmal, valamint érdekes előadásokkal és kiállítókkal várjuk az érdeklődőket.

Figyelem! A szűréseken történő részvételhez érvényes TAJ -kártya, lakcímkártya és személyazonosító igazolvány szükséges! A vizsgálatokra való bejelentkezés utolsó időpontja a résztvevők számától is függ, de legkésőbb 13 óra.

(Címlapkép: bocahomecareservices.com)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva