Innovatív lendületet – 2 hivatalos fiókkal támadjuk az Instagramot!

Szerző • 2015-07-27 • Hírek, Közélet Innovatív lendületet – 2 hivatalos fiókkal támadjuk az Instagramot! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2190

Innovatív fordulat következett be a tizennyolcadik kerület virtuális életében: már az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő közösségi hálózaton, az Instagram-on is nyomon lehet követni kerületünk híreit, eseményeit, érdekességeit. Körzetünket két, stilisztikailag különálló fiókot indított útnak a napokban.

Az Instagram felületét főleg okostelefonokkal érdemes figyelemmel kísérni, hiszen az Instagramot ezekre a készülékekre optimalizálják – nem számítógépekre. Akinek nincs okostelefonja, az laptopokról, asztali gépekről is elérheti ugyan az Instagramos fiókját (akinek még nincs, ingyen regisztrálhat), de a lehetőségek ilyenkor korlátozottak; fényképet feltölteni például innen nem lehet.

A rendszerben a rövidebb terjedelmű szövegeken (maximum 2000 karakter) és a hashtag-eken (ezek kereshető címkék, amiket kettős kereszttel, illetve az azt követő ékezet nélküli, egybeírt szóval használunk, például: #bp18kerulet) kívül a vizuális élmény kap főszerepet, látványos képek és maximum tizenöt másodpercig terjedő videók formájában.

Amennyiben valakinek a fiatalos lendület és felfogás a vonzó, az a Tovább 18! Instagramját kövesse, aki viszont inkább a konvenciók híve, de szeretne csatlakozni a kerület rajongótáborához, az a bp.18.kerulet fiókjában leli majd örömét.

Az oldalakat már elkezdtük feltölteni tartalmakkal, így a böngészést akár már azonnal megkezdhetik. Jó szórakozást kívánunk!

(Címlapkép: : http://rocketpost.com)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva