Ismét felelevenedik a Budapest Parádé Budapesten

Szerző • 2015-08-10 • Hírek, Könnyű Ismét felelevenedik a Budapest Parádé Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva10405

A főként techno zenét és rengeteg sztár dj-t felvonultató Love Parade „békeforradalmat” huszonkét év alatt tizenkilencszer rendezték meg 1989. július elsejétől kezdve Berlinben. A nyári forróságban megrendezett program emberek millióit mozgatta meg, a jelenség globális méreteket öltött. A programsorozat másolata 2000-ben eljutott Budapestre is, de már kilenc éve szünetel. A várakozásnak és a szünetnek augusztus huszadikán szakad vége.

Néhány évnyi szünet után újra lesz techno ünnep Budapesten; egy egész napos elektronikus zenei programsorozat keretében. A műfajban legendának számító fellépők (Members of Mayday, 45 Dr. Motte & Westbam, Kühl, stb.) is zenélnek majd – írta meg a soundhead.hu.

A mostani buli ötletgazdája és szervezője a Trip Hungary csapata, nekik köszönhetjük azt, hogy idén augusztus 20-án, kilencévnyi szünet után ismét lesz techno ünnep Budapesten. Az általuk megírt programtervezet így szól:

13:00 Budapest Rave – belvárosi csatlakozási pontokkal

Több ponton tudtok csatlakozni a TheTrip sorozat jóvoltából a konvojos felvonuláshoz, amit idén próbajelleggel, kizárólag meghívó és feliratkozás által érhettek el, ennek köszönhetően azonban Budapest első számú zenei VIP vendégének érezhetitek magatokat. A felvonulás alatt Newl, Andre, és két meglepetés vendég szolgáltatja a talpalávalót. 13 órától tehát főváros szerte találkozhattok a Budapest Rave koncepcióival.

15:00 Members of Mayday – Rio XXL

A felvonulás résztvevőit egyenesen a Members of Mayday helyszínére, vagyis a Rio XXL-be visszük, ahol is 15:00-tól indul a TheTrip második állomása a külföldi sztárfellépők és a magyar előadók kíséretében, ami hajnali egyig tart majd.

15:00 Kühl 16:00 Newl 17:00 Collins & Behnam 18:00 Budai 19:30 Misjah 20:45 Dr. Motte & Westbam 23:30 Marusha

Jegyvásárlás: www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47316 

01:00 – Official after party – Track Terrace

A TheTrip harmadik állomásaként közösen átmegyünk a hivatalos after helyszínére, a Rákóczi híd túloldalán található Track Terrace-ra, ahol Budai több órás záró szettje előtt igazi különlegességekre is számíthattok.

Helyszín: A Kopaszi gáton, a Vízpart utca 1. szám alatt tálalható 4000 négyzetméteres, festői szépségű, ősfákkal és a Dunával határolt plázs, amely egyúttal a többször tesztelt és jelesre vizsgázott Rio XXL rendezvényhelyszín is, amit augusztus 20-án több ezer raver fog ellepni.

Hivatalos esemény: https://www.facebook.com/events/694079290702353

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva