Itt a farsang, áll a bál – jelmezverseny a Kondorban

Szerző • 2016-01-24 • Hírek, Programok Itt a farsang, áll a bál – jelmezverseny a Kondorban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1074

Farsangi jelmezversenyt rendez január 31-én 10 órától a Kondor Béla Közösségi Ház.

Farsang idején a gyermekek fantáziája határtalan útra kel, hiszen végre eljön az a pillanat, amikor a kislányok felölthetik kedvenc hercegnőjük ruháját, míg a fiúk legyőzhetetlen szuperhőssé változhatnak. Az ötleteknek pedig csak a szülők kézügyessége vagy pénztárcája szab határt.

A több mint tízéves hagyományokhoz hűen ismét megnyitja kapuit a Kondor Béla Közösségi Ház, hogy megtalálják a farsang legötletesebb és legbájosabb jelmezét. A jelmezek készülhetnek házilag, vagy lehetnek boltban vásároltak is, a lényeg az, hogy a kreativitás és a szépség mellett a kisgyermekek élvezzék a rájuk szabott szerepet.

A versenyre három kategóriában – bölcsődések, óvodások és kisiskolások – lehet előzetesen vagy a helyszínen nevezni. A belépő 500 forint, nevezési díj viszont nincsen. A program során a gyermekeket a Kerekítő elnevezésű baba-mama foglalkozásokat tartó Farkas Katalin óvónő vonja be egy interaktív játékba. A legjobb jelmezek viselői apróbb édességeket, tortát és ingyenes családi belépőjegyeket nyerhetnek a közösségi ház programjaira.

bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva