Jamie Oliver étterem nyílik a fővárosban

Szerző • 2015-09-29 • Hírek, Könnyű Jamie Oliver étterem nyílik a fővárosban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1157

Jövő tavasszal nyit Budapesten a Jamie’s Italian, ami a világhírű angol szakács, Jamie Oliver iránymutatása alapján működik majd. A mester szülőföldjén már negyvennél is több hasonló étterem van, és ezek olyan nagy sikerrel üzemelnek, hogy már megkezdték a terjeszkedést Európa felé is.

A séf vendéglátó viszonylag hétköznapi, megfizethető ételeket készít, de nagyon jó minőségű alapanyagokból. A minőséget sugalló márka a Zsidai Group segítségével érkezik majd meg hozzánk, nekik köszönhetjük a Spílert, az ÉS-t, illetve a Baltazár nevű szállodát is.
Zsidai szerint gyakorlatilag nincs még egy olyan étterem, amelyik ár-érték arányban vetekedhetne a Jamie’s Italiannel. Hogy nálunk mennyiből is lehet majd kihozni ezeket az ételeket, még nem tudni, de a nyitásra sokat kell még várnunk.

De ki is az a Jamie Oliver?

Jamie a világ egyik legsikeresebb vállalkozását vezeti, de a másik sztárséffel, Gordon Ramsay-val ellentétben ő nem lett megosztó személyiség. Ha az egészséges táplálkozás Angliában szóba kerül, akkor azzal párhuzamosan szinte mindig felmerül a Jamie Oliver neve is.

A sikeres üzletember 15 év alatt 37 millió könyvet adott el világszerte, ezzel jelentősen megelőzi riválisát, Gordont. Érdekes tény, hogy míg Jamie-nek egyetlen Michelin-csillaga sincs, ami mint tudjuk, a tökéletesség nemzetközi szimbólumává vált a szakácsművészet területén. Ennek ellenére neki köszönhetjük, hogy az angol pubokban megjelentek a jó minőségű angol ételek.

Forrás: Index.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva