Január 7-ig használhatók fel a decemberi havi dolgozó- és tanulóbérletek

Szerző • 2020-12-16 • Hírek, Közlekedés Január 7-ig használhatók fel a decemberi havi dolgozó- és tanulóbérletek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva129

Január 7-én éjfélig lehet utazni az idei december havi és félhavi helyközi dolgozó- és tanulóbérletekkel a MÁV-Start és a Volánbusz járatain. A MÁV keddi közleményében azt írta, hogy a téli szünet utáni iskolakezdéssel megnőnek az utazási igények, és meghosszabbodhat a várakozási idő a jegypénztáraknál január elején, így a hosszabbítással további két nap áll rendelkezésre az új bérletek beszerzéséhez. Ugyan ez a helyzet egyébként a helyi járatokon is.

Azt kérték, hogy a járványhelyzetben a sorban állások elkerüléséért az utasok vegyék igénybe a jegykiadó automatákat és a MÁV-applikációt. A webes felület és az applikáció közös felhasználói fiókkal használható – tették hozzá.

A Volánbusz pedig arra hívta fel a figyelmet a MÁV-csoport közleményében, hogy a menetjegyek és bérletek elővételben, online és mobilon is kényelmesen megvásárolhatók. Az elektronikus jegyvásárlás további részleteiről a Volánbusz weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők – áll a közleményben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva