JÁTÉK! Díszítsük fel közösen a kerület karácsányfáit!

Szerző • 2020-12-01 • Hírek, Könnyű JÁTÉK! Díszítsük fel közösen a kerület karácsányfáit! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva72

Az eddigi évektől eltérően az idén öt helyszínen állított fel karácsonyfákat az önkormányzat, 2020-ban saját fája van a pestszentimreieknek, a Havannán élőknek, a Lakatos lakótelepieknek, és immár az Erzsébet- Bélatelepen élők is helyben díszíthetik a közös fát. Természetesen idén is áll a karácsonyfa a Béke téren. A járványhelyzet sajnos nem teszi lehetővé a tavaly nagy sikert aratott közösségi díszítés idei megismétlését, az önkormányzat mégis úgy gondolta, legyenek az idei karácsonyfák is a helyi közösségek fái. Ezért játékot hirdetnek: készítsetek otthon díszeket, díszítsétek fel velük valamelyik fát, készítsetek egy szelfit és küldjétek be a képet az advent@bp18.hu e-mail címre!

A beküldött fotókat galériában mutatják be a bp18.hu Facebook-oldalán, a díszítők között pedig 5 db 50 ezer forint értékű ajándék talál gazdára. Boldog Karácsonyt Pestszentlőrinc-Pestszentimre!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva