Jegyet, bérletet automatából

Szerző • 2014-10-03 • Fejlesztések, Hírek, Közlekedés Jegyet, bérletet automatából bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva851

Már a XVIII. kerületben is működik több az új BKK jegykiadó automatákból.
Már a pestszentlőrincieknek és a pestszentimreieknek sem kell sorban állniuk a jegy- és bérletpénztáraknál, hiszen a BKK új jegy- és bérletkiadó automatái, már a Béke téren, az 50-es villamos végállomásán, Pestszentimre vasútállomásnál, a Boráros tér H felé közlekedő 54-es busz megállójában, a Szarvas Csárda téren a villamos- és buszmegálló között, a Határ út M felé közlekedő 50-es villamos megállójában is megtalálhatók. Az új készülékeket folyamatosan telepítjük, melynek köszönhetően a következő hetekben az Alacskai úti lakótelepen, a buszvégállomáson, az Üllői úton, a Határ út M felé közlekedő 50-es villamos Honvéd utcai és Kemény Zsigmond utcai megállójában, a Goroszló utcában, a 194-es autóbusz megállójában és a Kondor Béla sétányon, a 136E busz megállójában is megjelennek automatáink. Összesen nyolc jegy- és bérletkiadó berendezés áll majd a kerületben a közösségi közlekedést használók rendelkezésére.

A telepítésekkel egyre bővül értékesítőhelyeink száma, és olyan helyszíneken is elérhetők szolgáltatásaink, ahol eddig nem lehetett sem jegyet, sem pedig bérletet vásárolni. Keresd meg a lakó- vagy munkahelyedhez a legközelebbi BKK-automatát oldalunkon!

bkk.hu
https://www.facebook.com/bkkbudapest

sajtóközlemény

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva