Válasszuk az online és telefonos ügyintézést!

Szerző • 2020-03-11 • Hírek, Közélet Válasszuk az online és telefonos ügyintézést! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva837

Kerületünk jegyzője felhívást tett közzé, melyben arra kéri a lakosokat, hogy lehetőleg a telefonos és online ügyintézést válasszák a közeljövőben.

“Bizonyára Önök is követik a híreket a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. Valamennyiünkben él az aggodalom a vírus terjedése és következményei kapcsán. Nem tudjuk, mennyire lesz súlyos a helyzet Magyarországon, de fel kell készülnünk minden eshetőségre. A járvány terjedésének megelőzésében vagy megfékezésében az egyéneknek komoly szerepük van. Tisztelettel kérjük ezért ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatal szakirodáival kapcsolatos ügyeiket lehetőség szerint elsősorban az interneten vagy telefonon intézzék az elkövetkező időszakban. Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, munkatársaink természetesen készséggel állnak rendelkezésükre.
Az online intézhető ügyekről weboldalunkon tájékozódhat. Amennyiben elektronikus levelet szeretne munkatársainknak küldeni, és nem ismeri az illetékes kolléga elérhetőségét, kérjük, az uszi@bp18.hu e-mail címre küldje el kérdését.”

Dr. Ronyecz Róbert, jegyző

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva