Jól teljesítenek az Akadémia futsalosai

Szerző • 2019-12-04 • Hírek, Sport Jól teljesítenek az Akadémia futsalosai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva604

A Városgazda Utánpótlás Akadémia korosztályos futsal csapatai idén is remekül szerepelnek a bajnokságaikban és ez alól ez a hét sem volt kivétel – olvastuk az akademia18.hu oldalon.

Az U20-as futsalosok a 8. forduló után is vezetik a bajnokságot. Legutóbb a Kastélydombi SE ellen léptünk pályára idegenben, ahol hosszas kemény párharc után született meg az első gól Trencsányi Hunor révén. Igaz a 26. perben még reményt adott magának a hazai csapat az egyenlítéssel, de 4 perc múlva Pásztor Benedek letörölte a mosolyt az arcukról, majd Megyeri Márk, Sárosi Roland és Rainer Máté gondoskodtak a győzelemről (1-5).

Az U13-as csapat is remekül kezdte a B csoport alsóházi rájátszását. A Kispest SE ellen sima 15:1-es győzelmet arattak, majd a Szigetszentmiklóst verték 7:0-ra.

Az U11-es csapatok megkezdték a B csoport alsóházi rájátszását. Az „A” és a „B” csapat is döntetlent játszott a Hidegkúti SC-vel, míg mindketten kikaptak a Kelentől. Az egymás közti csatát a Városgazda “A” csapat nyerte meg.

Forrás: akademia18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva