Jótékonykodás: Vozár 5 nap alatt kerüli meg hazánkat bringával

Szerző • 2015-08-12 • Hírek, Sport Jótékonykodás: Vozár 5 nap alatt kerüli meg hazánkat bringával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1158

Vozár Attila a háromszoros Bécs-Budapest Szupermaraton győztes (2000, 2001, 2004) versenyző futó az általa szervezett szeptemberi BikeRunFest futam előtt bemelegítésként maga szeretne példát mutatni sporttársainak. Szerda reggel olyan vállalkozásba kezd, amire Magyarországon még soha nem volt példa: rövid pihenőkkel, non-stop tekeri körbe Magyarországot, hogy egy beteg kisfiú műtétjére gyűjtsön.

A Budapestről való kijutását a BikeRunFest tavalyi győztese, Somogyi László segíti majd. Az ő édesapja, a 70 éves id. Somogy Tokaj és Miskolc között szegődik mellé és segíti a hőségben addigra várhatóam elcsigázott Vozárt. A kitűnő sportember játékot is hirdet,  azok, akik egy közös fotót készítenek vele az útja során, sorsoláson vesznek részt, és BikeRunFest nevezést nyerhetnek. Vozár útja élőben követető: http://bit.ly/1HsRATC.

vozar02

Vozár terve több mint puszta sportteljesítmény: segíteni szeretne egy hat éves kisembernek. A soproni Czupy Csabika születésekor problémák merültek fel az agyában a mozgásért felelős területeken. Műtétre lenne szükség, amit egy orosz professzor végezne el Barcelonában, de az ehhez szükséges összeget a család nem tudja előteremteni.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva