Jubiláló pedagógusainkat köszöntötték

Szerző • 2015-06-12 • Hírek, Oktatás Jubiláló pedagógusainkat köszöntötték bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva988

Jubileumi diplomák átadásával köszöntötte a XVIII. kerületi önkormányzat a legalább 50 éve a pályán lévő pedagógusokat.

Jubileumi diplomák átadásával köszöntötte a XVIII. kerületi önkormányzat a legalább 50 éve a pályán lévő pedagógusokat. Az arany-, gyémánt és vasdiplomák átadása a több évtizedes nevelő, oktató munka elismerését jelenti.

Az ünnepségen Ughy Attila polgármester rövid köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy a tanítás az ismeretek, készségek átadását jelenti, de a valódi pedagógus részéről ez sokkal több, mint a száraz tények és ismeretek oktatása.

A gyerekek között eltöltött 50-60 év alatt lehet csak igazán megérteni, hogy a tanítás miért sokkal több, a tanítás fogalmának tudományos meghatározásánál. Az pedig nagyon jó érzés, hogy a szülők azzal a tudattal vihetik gyermekeiket iskolába, hogy a kerület szinte valamennyi tanintézményében dolgozik olyan pedagógus, aki rendelkezik a több évtizedes munkát elismerő arany-, gyémánt-, vas, sőt akár platina diplomával – mondta a polgármester.

pedagoguskoszontes01_bent

Pestszentlőrinc-Pestszentimrén idén az óvodapedagógusok, tanítók és tanárok közül az oktatásban eltöltött 50 évet elismerő arany diplomát 10, a 60 év után járó gyémántot 18, míg a 65 éves nevelői munkáért járó vasdiplomát ketten vették át június 9-én Ughy Attilától és Galgóczy Zoltán alpolgármestertől a Kondor Béla Közösségi Házban.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva