Jubileum a Micimackó Bölcsödében

Szerző • 2015-11-03 • Hírek, Közélet Jubileum a Micimackó Bölcsödében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva986

Sok-sok mese, dal, mondóka és közös játék. Negyven éve gondoskodnak a kisgyermekekről a Micimackó Bölcsődében.

A Micimackó Bölcsőde csendes kertvárosi környezetben, családi házakkal és hatalmas fákkal övezett területen fogadja a legkisebbeket.

mici01_bent

A 72 férőhelyes intézményben hozzáértő szakemberek szeretetteljes, biztonságot nyújtó nevelői légkörben, az egyéni bánásmód és a személyközpontúság elvét követve ügyelik a kicsiket. A jól felszerelt épületben korszerű, minden korosztály igényeinek megfelelő és önálló kibontakozásukat segítő eszközök találhatóak, melyek immár 40 éve, nap, mint nap önfeledt játékra csábítják az apróságokat.

mici02_bent

Az évforduló alkalmából rendezett ünnepségen a már elballagott ovisok, valamint a bölcsi egykori és jelenlegi dolgozói egyaránt részt vettek. A vendégeket Dömötör István és Lévai István alpolgármester köszöntötte.

mici03_bent

A műsorban fellépett a kerületi Egyesített Bölcsődék Nyitnikék Gondozónői Kamarakórusa. Az ünnepséget állófogadás zárta, ahol az üdítők, sütemények és szendvicsek mellé végül egy hatalmas születésnapi torta is begurult.

mici04_bent

bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva