Júniustól már nem csak az Akácfa utcába lehet menni pótdíj problémával

Szerző • 2019-06-03 • Hírek, Közlekedés Júniustól már nem csak az Akácfa utcába lehet menni pótdíj problémával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva572

Idén június 1-jétől három, rugalmasabb nyitva tartással rendelkező BKK ügyfélközpont veszi át az eddig megszokott Budapest VII. kerület, Akácfa utca 22. szám alatti pótdíj ügyfélszolgálat tevékenységét, így már városszerte hét helyszínen lesz lehetőség a pótdíjügyek intézésére – olvastuk a BKK.hu-n.

A hír szerint az új BKK ügyfélközpontok hétfőtől vasárnapig 5.30 és 22.00 között lesznek nyitva a Keleti pályaudvaron, Kőbánya-Kispesten és a Szentlélek téren, a pótdíjügyek intézésével, bérletek utólagos bemutatásával, pótdíjak készpénzes és bankkártyás kiegyenlítésével foglalkoznak majd.

A BKK Központi ügyfélszolgálatán, a Ferenciek terén, a Széll Kálmán téren és a Kelenföldön található BKK ügyfélközpontokkal együtt a fejlesztésnek köszönhetően összesen hét BKK ügyfélponton lesz lehetőség pótdíjügyeket intézni.

Az Akácfa utcai pótdíj ügyfélszolgálat 2019. május 31-i megszűnését követően a legközelebbi BKK ügyfélpontok: a BKK Központi Ügyfélszolgálat (VII. kerület Rumbach Sebestyén utca 19-21.), a Ferenciek tere BKK ügyfélközpont és a Keleti pályaudvar BKK ügyfélközpont. A 2017. augusztus 1-je előtti pótdíjazással kapcsolatos ügyintézéssel a BKK Központi ügyfélszolgálata (VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 19-21.) kereshető fel.

Fotó: bkk.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva