Jutalom rendőreinknek

Szerző • 2017-12-29 • Hírek, Közélet Jutalom rendőreinknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3490

A Polgármesteri Hivatal auláját bátran nevezhettük a kerület legbiztonságosabb helyének december végén. A kerületi Rendőrkapitányság vezetőjének javaslatára itt jutalmazta a ”Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért” alapítvány kuratóriuma a munkájukat kiemelkedő módon teljesítő rendőrségi munkatársakat.

Ebből a lendületből, felelőségteljes munkájukból ne engedjenek – kezdte rövid köszöntőjét dr. Lévai István Zoltán alpolgármester, a kuratórium alelnöke. – Kerületünk jó közbiztonságának záloga az önök kezében is van. Ehhez a munkájukhoz kívánok erőt és kitartást a 2018-as esztendőre is. Emelem poharam lelkiismeretes munkájukra és a közelgő karácsonyi ünnepekre egyaránt.

Alapítványi dicséretben és pénzjutalomban Király Edina rendőr törzsőrmester, Bíró Zoltán törzszászlós, Pardi Sándor főtörzsőrmester, Fábián Mónika főtörzsőrmester, Szabó Bettina hadnagy, Borbélyné Lólé Julianna őrnagy, Major Judit százados, Szűcs Laura Eszter őrmester, Heincz Géza főtörzszászlós, Szkircsák Mihály Ferenc főtörzszászlós, Lászlóné Sipőcz Ildikó közalkalmazott és Sosovicska Brigitta közalkalmazott részesültek.

A jutalmakat az alpolgármester és Minyóczki Árpád kapitányságvezető adta át, aki pohárköszöntőjében megemlékezett az állomány további munkatársainak évközi sikereire is, kiemelve két bűnügyi főtechnikust.

Abban a reményben húzzuk továbbra is az igát, hogy kerületünk lakosainak biztonságérzete és mindennapi biztonsága napról-napra növekedjen. Nos erre ürítsük poharunkat! – zárta köszöntőjét és a jutalmazási ünnepséget a kapitányságvezető.

bp18.hu, G.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva