Kapocs-gála a Sportkastélyban

Szerző • 2018-05-16 • Hírek, Közélet Kapocs-gála a Sportkastélyban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva559

Május elején rendezték meg a pestszentimrei Sportkastélyban a Kapocs Magyar – Angol Két Tannyelvű Általános Iskola hagyományos gálaműsorát, mely immár több mint két évtizedes múltra tekinthet vissza.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével és nyitóbeszédet is mondott Galgóczy Zoltán alpolgármester úr, melyben hangsúlyozta, milyen fontos szerepet tölt be a kerület életében az iskola és annak rendezvényei.

Idén először nyolcadikos diákok segítették a műsorvezető munkáját, remekül helyt állva konferálták fel az egymást követő műsorszámokat, melyek között a táncos produkcióké volt a főszerep. Az osztályok bemutatói nagyon változatosak voltak, így láthattak a nézők macska-egér harcot, színpadra varázsolt álmot, tévéműsort és több időutazáson is részt vehettek.

A zenés-táncos egyveleget versek és ritmikus sportgimnasztika bemutatók színesítették. A sok vidám műsorszám mellett komoly mondanivalót közvetített a 8.a osztályosok előadása, akik a jelnyelv használatával fogalmazták meg az elfogadás, a segítségnyújtás gondolatát a Mindenki című kisfilm zenéjének tolmácsolásán keresztül.

Több előadásban együtt szerepeltek osztályfőnökök és gyerekek, így is erősítve osztályuk közösségét, hangsúlyozva összetartozásukat. A műsort a tantestület produkciója zárta, mely idén a Kócos ördögök című dal volt.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva