Karambol a Határ úti felüljárón és a Baross utcában is

Szerző • 2016-02-03 • Hírek, Közélet Karambol a Határ úti felüljárón és a Baross utcában is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1071

Frontálisan karambolozott két személyautó Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Határ úti felüljárón. Szerda reggel pedig a XVII. kerületi Baross utcában ütközött két személyautó, az egyik az oldalára borult – sajnos mindkét balesetben súlyos sérülések történtek.

A Határ úti felüljárón a tájékoztatás szerint egy ember súlyos, kettő pedig könnyű sérülést szenvedett, a mentők mindhármukat kórházba szállították.

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint a rendőrségi helyszínelés végeztével megszüntetik a forgalmi akadályt. A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták a felüljáró érintett szakaszát – közölte a katasztrófavédelmi portál.

Oldalára borult az autó

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté a reggeli balesettel kapcsolatban elmondta: a Baross utca és a Sóska utca kereszteződésében történt a karambol. Az ütközés következtében az egyik autó egy kerítésnek csapódott, majd az oldalára borult. A mentők két embert vittek kórházba.

A Baross utcát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A katasztrófavédelmi szóvivő elmondása szerint ez egy forgalmas útszakasz, tömegközlekedést is érintheti a korlátozás.

Képünk illusztráció!

Kövessen minket az Instagramon is – nézze meg legérdekesebb híreinket és fotóinkat! Sőt, ha Önnek is vannak kerületi fotói, küldje el nekünk, hogy megoszthassuk követőinkkel. A fotókat az instagram18.kerulet@gmail.com címre várjuk. (Az Instagramunkról itt írtunk bővebben.)
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva