Kedvére zongorázhat a Liszt Ferenc-repülőtéren

Szerző • 2015-08-17 • Hírek, Közlekedés Kedvére zongorázhat a Liszt Ferenc-repülőtéren bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1035

A Budapest Airport és a Rotary Club Budapest Center közreműködésével idehaza is megvalósult az a külföldön már sikerrel elindított, „Play me” elnevezésű kezdeményezés, amelyben egy utasforgalmi területre kiállított zongorán játszhat bárki, aki éppen arra jár.

A Budapest Airport és a Rotary Club Budapest Center közreműködésével idehaza is megvalósult az a külföldön már sikerrel elindított, „Play me” elnevezésű kezdeményezés, amelyben egy utasforgalmi területre kiállított zongorán játszhat bárki, aki éppen arra jár. Az akció célja pusztán a szórakoztatás és egy lehetőség, melynek jóvoltából az utasok kellemesebben tölthetik el az időt, amíg a repülőjáratra várakoznak – írja a bud.hu.

A Rotary Club egy civil szervezet, deklaráltan olyan emberek közössége, akik a kultúrák közti megértést segítik elő a világon. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér B terminálján egy zongorát helyeztek ki, amelyen mindenki a zene nyelvén játszhat az utazóközönség örömére vagy bánatára.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva