Kegyes lesz hozzánk az időjárás a héten? Itt megnézheti!

Szerző • 2017-09-04 • Hírek, Könnyű Kegyes lesz hozzánk az időjárás a héten? Itt megnézheti! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva469

A héten többször várható eső, csapadék, ugyanakkor folyamatosan melegszik az idő, hétvégén akár strandolni is mehetünk!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) friss jelentéséből kiderül, hogy a hét elején sok helyen még 20 fok fölé sem emelkedik a hőmérséklet.

Hétfőn több helyen várható eső, zápor zivatar, de estére már nem várható sok csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-14 fok között alakul, napközben 17-23 fokig melegszik a levegő.
Kedden felhős napunk lesz déltől, többfelé valószínű eső, futó zápor. A leghidegebb órákban 6-13 fok lehet. Napközben 17-24 fok lesz.
Szerdán szintén záporesőkre kell számítanunk, de a nap sokszor kisüt majd. A minimumok 8-15, a nappali maximumok 20-26 fok között alakulnak.
Csütörtökön és pénteken több-kevesebb napsütés lesz, mellette elszórtan alakul ki záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet csütörtökön 11-16, pénteken 7-13 fok között valószínű. Csütörtökön napközben 19-25, pénteken 18-23 fokig melegszik a levegő.
A szombat lesz az első csapadék nélküli nap a héten, a nap is süt majd ránk, a leghidegebb órákban 7-13 fok lehet, a nappali maximumok viszont már 22-27 fok között alakulnak.
Vasárnap is több órára kisüt a nap, de helyenként előfordulhat zápor, erős széllökésekre is számítani lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-16, a legmagasabb 24-29 fok között valószínű – olvasható az előrejelzésben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva