Kerékpáron egyeztettek felújítási tervekről a Városgazda18 vezető szakemberei

Szerző • 2020-09-30 • Fejlesztések, Hírek Kerékpáron egyeztettek felújítási tervekről a Városgazda18 vezető szakemberei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva245

A Havanna-lakótelep egy részén teljesen kicserélik az elöregedett, kb. 40 éves közvilágítási hálózat földvezetékeit. A több mint 9 kilométer hosszú hálózat cseréje érinteni fog járdákat, útburkolatokat és zöldfelületeket egyaránt. Ezek a munkálatok a lakótelep Baross utca – Berta Lajos utca – Margó Tivadar – Vörösmarty Mihály utca által határolt részein zajlanak majd, ahol több száz kandelábert összekötve kell kiásni a nyomvonalakat. A Városgazda18 részéről városüzemeltetési és mélyépítési vezetők tartottak többször is kerékpáros bejárást a földvezeték teljes nyomvonalán a projekt tervezőjével, és egyeztettek arról, hogy milyen módon kivitelezhetőek a munkálatok a legkisebb környezeti terheléssel – írta a Városgazda18 Facebook-oldalán.

“Szeretnék, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarják a lakosokat a munkálatok, továbbá határozott cél, hogy minél kevesebb fa és zöldfelület sérüljön a projekt során. Szinte mindegyik kandeláber környezetét és annak sajátosságait egyenként dokumentálták, a nyomvonalak tervezésénél ezeket is figyelembe veszik” – írták.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva