Kerületi közbiztonság? Köztünk járnak…

Szerző • 2014-05-31 • Egyéb, Fejlesztések, Hírek, KözbiztonságHozzászólások (0)3612

Hamarosan körülöttünk köröznek az új járőrök, önkormányzati pénzen. Ki fizeti, hányan lesznek? Mit csinálnak, mikor óvnak minket és merre? Ennek jártunk utána…

Igen, új járőreink lesznek!

Az önkormányzat megszavazta a két új autó és a plusz négy rendőr finanszírozását.

A XVIII. kerületi önkormányzat testülete egyhangúan elfogadta Ughy Attila polgármester úr javaslatát, miszerint a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság a jövőben extra támogatásban részesüljön.

új rendőrautók

A rendőrség a napi szolgálatán felül önkormányzati finanszírozásból a jövőben két járőrautó helyett már 4 önkormányzati járőrautó és 4 fő rendőr helyett 8 rendőr fog járőrözni a családi házas övezetekben reggel 8.00 és este 20.00 óra között.

A humán erő támogatásán felül 2 vadonatúj önkormányzati járőrautót kap a kerületi kapitányság, teljes felszereltséggel, az üzemeltetés és üzemanyag költségek teljes biztosításával.

Az új járőrautók és a plusz rendőrök kifejezetten a családi házas övezetekben fognak szolgálatot teljesíteni, hogy a térfigyelő rendszerrel védett lakótelepeken kívül a családi házas részek is megnyugtatóbb rendőri jelenlétet kaphassanak.”

rendőrautók

“Azt szeretnénk elérni, hogy a rendőrség és az állampolgárok kapcsolata javuljon, a lakosság rendőrségbe vetett hite javuljon és ezáltal a lakosság biztonságérzete, növekedjen.” – nyilatkozta Balázs Zoltán rendőr őrnagy, rendészeti osztályvezető, a kapitányság vezetőjének helyettese.

rendőrök

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva