Kerületi rendőrök elismerése

Szerző • 2015-12-29 • Hírek, Közbiztonság Kerületi rendőrök elismerése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2372

Nyolc rendőrségi dolgozó vehetett át jutalmat az ünnep alkalmából Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért szervezettől.

Az elismerő okleveleket és jutalmakat dr. Lévai István Zoltán alpolgármester, az alapítvány alelnöke és Kékesi András XVIII. kerületi Rendőrkapitányság vezetője adta át. Az alpolgármester köszöntő szavaiból idézve: ” A karácsonyi ünnepekhez igazodva a szeptember, október, november és december hónap jutalmait ma adjuk át. Szívből gratulálok kiemelkedő munkájukhoz és kérem, a jövőben is hasonló lendülettel, szakmaisággal óvják kerületünk közbiztonságát.”

rendordinj01_bent

Kékesi András kerületi rendőrkapitány megköszönte a rendőrségi dolgozok kiemelkedő munkáját, majd az alapítványnak címezve hozzátette: ” Jó érzéssel tölt el az a tudat, hogy az alapítványt minden esetben magunk mellett tudhatjuk”. A karácsonyi és az új évi jó kívánságokkal búcsúztak egymástól a jutalmazók és a jutalmazottak.

Szeptember havi munkájuk elismeréseként jutalomban részesült Szabó Pál r. főtörzsőrmester és Szalai Márton c. r. törzsőrmester, októberre Rákócziné Kovács Julianna r. törzszászlós és Papp Benjamin r. őrmester, novemberre Guitprecht Vivien r. hadnagy és Bálint Edina közalkalmazott, decemberre pedig Tanka Hajnalka és Matisz József r. főtörzsőrmesterek vehették át jutalmukat.

bp18.hu, Gönczöl András

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva