Kerületi rendőrök mentettek ki két embert egy égő házból

Szerző • 2020-11-30 • Hírek, Közbiztonság Kerületi rendőrök mentettek ki két embert egy égő házból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva92

A tűz Pestszentlőrincen egy családi ház zárt teraszán keletkezett, valószínűleg egy cigarettacsikktől. A rendőrök két férfit mentettek ki, az egyik férfi könnyebb égési sérülést szenvedett a kezén.

Az eset még csütörtök éjszaka történt, 23 óra 5 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pestszentlőrincen egy családi ház kigyulladt, és az ingatlanban feltehetően két személy tartózkodik. A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály kollégái két egységgel öt perc alatt a helyszínre értek. A tűz egy családi ház zárt teraszán keletkezett, az ingatlanból halk segélykérés hallatszódott ki. Mikola Csaba r. főtörzsőrmester áramtalanította az épületet, majd társaival, Takács László r. törzszászlóssal, Mátyás Ferenc r. zászlóssal és Varga László r. főtörzsőrmesterrel együtt bement az égő házba. A bejárattól pár méterre a földön fekve egy férfit találtak, – aki önerejéből nem tudott kimenni – őt azonnal kimentették, majd visszamentek a másik férfiért, aki a sűrű füst miatt pánikba esett, mert nem találta a barátját. A rendőrök őt is biztonságosan kimenekítették az égő házból – írta beszámolójában a police.hu.

Az egyik férfi a karján égési sérülést szenvedett. Az elsődleges vizsgálatok alapján a tűzesettel összefüggésben idegenkezűség, szándékosság nem merült fel; a tüzet egy nem megfelelően elnyomott cigarettacsikk okozhatta.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva