Kerületi siker a Runway Run futóversenyen

Szerző • 2015-09-18 • Hírek Kerületi siker a Runway Run futóversenyen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva764

Kilencszáz futó teljesítette a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kifutópályáján a Runway Run távjait szeptember 5-én, az önkormányzatnál dolgozó Baier Tibor is “pontszerző helyen” végzett.

A kedvezőtlen idő ellenére is több mint kilencszáz futó teljesítette a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kifutópályáján a Runway Run távjait szeptember 5-én. A vállalkozó szelleműek 5 és 10 kilométeren, illetve az 5+5 kilométeres páros váltóban indultak.

A versenyt elsősorban a légiközlekedésben dolgozók számára rendezik meg, de a futás jótékonysági célokat is szolgált. A nevezési díjakkal a mozgássérült vagy látáskárosodott futók sportolását segítő Suhanj! Alapítványt támogatták. Az egyéni számok mellett csapatverseny is volt.

A leggyorsabb repülőtér díját a Wroclaw Airport hozta el, megelőzve Budapestet és Berlint. A leggyorsabb légitársaság a svájci Swiss International lett. Kerületi sikerre is büszkék lehetünk, mert az önkormányzatnál dolgozó Baier Tibor a 6. lett.

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva