Kerületi triatlon sikerek a Margitszigeten

Szerző • 2014-06-09 • Hírek, SportHozzászólások (0)2030

A XVIII. kerületben újonnan megalakult TEMPO-AQUA Úszó és Triatlon sportegyesület kiemelkedő eredményeket ért el, május 31-én a Sport XXI. Aquatlon Országos Bajnokságon. Még nagyon fiatal az egyesület, mégis érdemes rájuk odafigyelni, mert sikert sikerre halmoznak.

Az úszást és futást magába foglaló sportágban, a leány csapatunk, újonc kategóriában országos bajnoki címet szerzett, a Gyalog Inez, Majdik Fanni, Szabó Viktória összeállításban.

Egyéniben Gyalog Inez 4., Majdik Fanni 5., míg Szabó Viktória a 7. helyezést ért el.

DSC00345

Az újonc fiúk között Kováts Bendegúz az 5. helyezést szerezte meg, de az egyesület több versenyzője is a népes mezőny első harmadában végzett.

Az egyesület, a másnapi, június 1-én megtartott Triatlon Budapesti Diákolimpián is képviseltette magát, ahol a sikertörténet folytatódott. Fiatal triatlonistáink úszásban, kerékpározásban, és futásban is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Leány csapatunk az előző napi összeállításban ismételten bajnoki címet szerzett, míg egyéniben Szabó Viktória aranyérmes, Gyalog Inez ezüstérmes, Majdik Fanni bronzérmes lett. Kováts Bendegúz, Baier Kristóf, Kósa Bence remek teljesítménnyel a dobogó 2. fokára állhatott, és a IV. korcsoportban indult Bánszky Attila, Burony Péter, Kósa Máté összeállítású csapat szintén ezüstérmet szerzett. 3. helyezést ért el Kecskés D. Amadea Fiametta, kategóriájában Kuti Kata Borbála , és Bánszky Zsófia 4. Demeter Debóra 5., Mike Panna 6. helyezést ért el.

Az eredményeikkel a sportolók kvalifikálták magukat a Diákolimpia országos döntőjére, amire 2014. június 15-én Egerben kerül sor. Reméljük a sikerek folytatódnak!

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva