Késelés Pestszentlőrincen, egy nap alatt elkapták a BMW-s gyilkost (VIDEÓ)

Szerző • 2016-02-10 • Hírek, Közbiztonság Késelés Pestszentlőrincen, egy nap alatt elkapták a BMW-s gyilkost (VIDEÓ) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2402

Belehalt sérüléseibe egy középkorú férfi, akit kedd este fél 9 körül késeltek meg a 18. kerületben a Ráday Gedeon utca és a Fedezék utca kereszteződésénél. A rendőrség egy párt körözött, de a nő feladta magát, a gyilkossággal gyanúsítható férfit pedig szerda este kapták el.

Alig egy nap alatt véget ért a hajtóvadászat a pestszentlőrinci késelés ügyében – közölte a rendőrség a Police.hu-n. Kevesebb mint 24 óra alatt rendőrkézre került mindkét személy, akit az emberölés miatt kerestek.

A BRFK a 23 éves B. Norbertet, és a 21 éves G. Evelint kereste. A nő szerda délben feladta magát a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi rendőrkapitányságon. B. Norbertet pedig a rendőrök szerda este 19 óra 40 perckor Budapesten a XVIII. kerületben elfogták.

Korábban írtuk:

Hajtóvadászat kezdődött a kedd esti, XVIII. kerületi gyilkosság gyanúsítottjai után. A rendőrség már csak az elkövetőt, a 23 éves Bödöcs Norbertet és a kocsit keresi, amivel a gyanú szerint elhagyták a helyszínt. A BMW rendszáma: JAX-333.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2016. február 9-én 20 óra 30 perc körüli időben a Budapest XVIII., Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél egy késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről. A középkorú sértett életét vesztette – írja a police.hu.

A BRFK Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a körözött személyekről és a gépkocsiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 03-30/999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

MTI/police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva