Készüljenek! A hétvégén sörfesztivál lesz a kerületben!

Szerző • 2018-08-01 • Hírek, Programok Készüljenek! A hétvégén sörfesztivál lesz a kerületben! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva5382

Negyedik alkalommal kóstolhatjuk meg a hazai sörfőzdék hagyományos és különleges remekeit a pestszentlőrinci Kossuth téren augusztus 3-5. között.

Negyedik alkalommal kóstolhatjuk meg a hazai sörfőzdék hagyományos és különleges remekeit a pestszentlőrinci Kossuth téren. A Szent Lőrinc Napi Kézműves Sörfesztivál már hagyományos nyári programnak számít, és augusztus 3-5. között nem csak a sörimádókat várja, hanem kicsiket és nagyokat egyaránt. A fesztivál ugyanis valódi családi kikapcsolódást nyújt.

Az önkormányzat támogatásával létrejött rendezvény ingyenesen látogatható, és ahogy az manapság egy gasztro-fesztiválhoz illik, nem csak italokkal és a hozzájuk tartozó ételekkel csábít, hanem gazdag színpadi műsorral is.

A pénteki nyitónapon fellép többek között a PL.Team Dance Studio, és koncertet ad az Animal Cannibals és Kis Grófo. Szombaton a Kolibri és a Botafogó Táncegyüttes mellett színpadra lép Kozsó és a Kozmix is, a humort ezen az estén Trabarna, azaz Lorán Barnabás képviseli, az ő fellépését Szekeres Adrienn élő koncertje követi.

Vasárnap délután a Tébláb Alapfokú Művészeti Iskola táncosainak műsora után a Kispárna mesezenekar családi koncertje és a Sky Fanatic együttes lesz hallgatható, este pedig Ádám Éva-Neoton slágerek koncert zárja a háromnapos sörfesztivált.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva