Két áruházat is nyit a H&M karácsony előtt

Szerző • 2015-10-31 • Hírek, Közbiztonság Két áruházat is nyit a H&M karácsony előtt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1342

Jól érzi magát a Hennes & Mauritz AB (H&M) Budapesten. A svéd ruházati cég a Vörösmarty tér sarkán álló egykori tőzsdeépületben nyitja meg budapesti új ”zászlóshajóját”, miközben az Andrássy úton is építkeznek. A berendezkedéssel még karácsony előtt szeretnének végezni.

A Napi.hu értesülései szerint a magyarok körében rendkívül népszerű H&M fő üzletében három szinten lehet majd vásárolni a cég szinte teljes áruválasztékából. A másik boltban egy csúcskategóriás márka (COS) ruházati cikkeit és kiegészítőit forgalmazzák majd a divat szerelmeseinek.

Azért tűnik tarthatónak a karácsony előtti befejezés, mert a Vörösmarty tér sarkán álló épületet eredetileg is áruháznak szánták, ezért nagyon jó, felújított állapotban van – alig kell hozzányúlni majd.

Nem ismert, hogy pontosan mit tervez a H&M az Andrássy út és a Nagymező utca sarkán. Egyes források szerint a cég almárkája, a COS nyit ott hamarosan – erről a napi.hu fényképei is tanúskodnak. A kisebb helyiség 800 négyzetméteres, itt korábban a Dolce & Gabbana tevékenykedett, de már bezárták.

A H&M 1947-ben jött létre, a márka  legtöbb ruháit napjainkban Ázsiában gyártják, többek között Banglades, Kína és Törökország területén. Az Inditex (Zara, Bershka, Pull and Bear) után a világ második legnagyobb kiskereskedelmi lánca.

Fotó: berghege.nl

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva