Kézilabda: sikeres főpróba a bajnoki rajt előtt

Szerző • 2015-08-23 • Hírek, Sport Kézilabda: sikeres főpróba a bajnoki rajt előtt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva907

A szezon egyik legnagyobb riválisát, a Vácot látta vendégül szerda este a Lőrinci Csarnokban a PLER, hogy a bajnoki rajt előtt utoljára barátságos keretek között méressük meg magunkat. A Hutvágner-tanítványok négy góllal nyertek.

Kicsit több volt egy szokásos edzőmérkőzésnél a szerdai, PLER-Vác összecsapás. Vegyük csak azt, hogy távozása óta először találkozhattunk a Lőrinci Csarnokban Zsiga Gyulával, aki a tavalyi szezon óta a Vác csapatát tréningezi – ez már önmagában adott egy pikantériát a „randevúnak“ – olvasható a beszámoló a csapat weblapján. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy a volt PLER-esekkel teletűzdelt együttessel két évvel ezelőtt élet-halál harcot vívtunk, aminek eredményeképpen tavaly az NB I/B-ben szerepeltek vendégeink.

plervac01_bent

Hasonló csatákra számítunk ebben az idényben is a két együttes között, ennek, valamint a bajnoki rajtnak főpróbáját tartottuk a hosszú hétvégét megelőző estén, ahol Hutvágner István együttese magabiztos játékkal nyert. Az orosházi tornáról épp csak hazaérkező váciak az első negyedórában nem igazán tudtak hozzászagolni a mérkőzéshez: hét góllal is vezettünk a 16. percben (11-4). Bartók Donát vezetésével ekkor elkezdtek felzárkózni a váciak, ám ahogyan a félidőben (14-10), úgy a folytatásban is tartani tudtuk a 4-5 gólos előnyünket.

„Jövő héttől már élesben is meg kell mutatnuk tudásunkat – mondta Hutvágner István. – Javítani mindig van min, de egy hasznos kis edzőmeccset láthattunk a Vác ellen is. A hátra lévő időben még a finomítgatásoké lesz a főszerep, s aztán belecsapunk a bajnokságba!“

PLER-Budapest – Váci KSE 31-27 (14-10)

Gólszerzők: Nagy Sz. 7, Leimeter, Radjenovic, Kocsi, Lókodi 3-3, Benmiloud, Bujdosó, Oláh, Tóth P., Laurencz, Bakos 2-2.

A PLER augusztus 28-án Tatabányán kezd, a Lőrinci Sportcsarnokban pedig szeptember 2-án lép először pályára a Csurgó ellen. A sorsorlást ide kattintva találja.

Forrás: plerbudapest.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva