Kifosztottak egy házat a kerületben, így csípték fülön őket

Szerző • 2018-06-06 • Hírek, Közbiztonság, Videók, Videók a nagyvilágból Kifosztottak egy házat a kerületben, így csípték fülön őket bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3422

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói brillíroztak, és meg is osztották az elfogás pillanatait.

A rendőrök 2018. június 3-án 4 óra körül elkezdtek követni egy fekete autót (zsaru szimat) Pestszentlőrincen. A nyomozók a Méta utcában a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együtt megállították a gyanús járgányt, és átvizsgálták a benne ülőket. Az ellenőrzés során ékszereket és nagy mennyiségű készpénzt találtak, melyek eredetéről ellentmondásos válaszokat adtak a férfiak.

Az adatgyűjtések és a bevezetett nyomozati cselekmények után a rendőrök megállapították, hogy a készpénzt és az ékszereket néhány perccel korábban, egy XVIII. kerületi családi házból lopták el a betörők.

A 46 éves budapesti K. Sándort és testvérét, a 43 éves K. Ferencet 4 óra 10 perckor elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a rendőrök lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására – írta a police.hu.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva