Kigyulladt egy ház a Kisfaludy utcában – az önkormányzat is segít (VIDEÓ)

Szerző • 2018-08-06 • Hírek, Közbiztonság Kigyulladt egy ház a Kisfaludy utcában – az önkormányzat is segít (VIDEÓ) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2324

Öt vízsugárral oltották a lángokat a tűzoltók augusztus 5-én este – olvastuk a katasztrófavédelem honlapján. Az estről Ughy Attila polgármester is megosztott egy bejegyzést a Facebook-oldalán, és felajánlotta az érintett családnak az önkormányzat segítségét.

“Kigyulladt egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű lakóház Budapest XVIII. kerületében, a Kisfaludy utcában. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral oltják a lángokat.” – írták augusztus 5-én, este 8 óra 55 perckor.

A tüzet először körbehatárolták a 200 négyzetméteres házban, majd 21:57-re sikeresen eloltották. Később kiderült, hogy berendezési tárgyak kaptak lángra.

“Tegnap este a Kisfaludy utcában eddig tisztázatlan okból tűz keletkezett egy 200 négyzetméteres családi ház 100 négyzetméteres lakóterében, melynek következtében a ház teljes tetőszerkezete és a lakórész teljesen leégett, megsemmisült. A házban a tűzeset idején egy férfi tartózkodott, aki az ablakon keresztül szerencsére idejében ki tudott menekülni. A tűzesetben a szülőkön kívül három gyermekkorú, illetve egy fiatal anyuka a csecsemőjével is érintett. Az önkormányzat már az éjszaka folyamán biztosította a család azonnali elhelyezését és a rendelkezésre álló eszközökkel további segítséget fog nyújtani” – írta Ughy Attila a Facebook-oldalán.

Videó az oltásról:

Forrás és fotó: katasztrofavedelem.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva