Kinyitott a BRKLYN!

Szerző • 2015-08-18 • Hírek, Szórakozás Kinyitott a BRKLYN! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1929

A pesti bulinegyed egyik közismert épülete, a Kazinczy utcai trafóház helyébe augusztus második hétvégéjétől belépett a BRKLYN, a hely, ami a sokszínű New York-i Brooklynt idézi meg fővárosunkból.

A BRKLYN a Gozsdu környékén helyezkedik el, az épület indusztriális belsejét pedig Csap Viktor belsőépítésznek köszönhetjük.
A változatos belső teret parafákkal, szép téglákkal, New York-i metrócsempékkel és sárga bárszékekkel, dobták fel, de kanyarodjunk egy kicsit vissza a külső terekhez, ugyanis a tervezők fontosnak tartották, hogy a szabad ég alatt lehessen eltölteni az időt.

Ennek érdekében egy hangulatos teraszt készítettek, a földszinten pedig fedetlen részt alakítottak ki, hogy ne csak a forró teraszon lehessen friss levegőhöz jutni a finomabbnál finomabb ételek és italok fogyasztása közben.

brklyn_bent

El is érkeztünk az étlaphoz, amit street food-ok uralnak. A hamburgerek és hot dogok mellett barbeque, steakre, kacsa és az amerikaiak által imádott édeskésebb vonal dolgai (csirkés, fügés brie sajtos szendvics) is rendelhetők. Középkategóriás árazásra lehet számítani.

A BRKLYN-ban a jövőben élős zenés estek és kiállítások is lesznek, ahol több brooklyni nevezetességet is bemutatnak majd, ezzel a képzőművészeket és a zenészeket is segítik.

A zenei kínálat szerteágazó: főként hip hop, jazz, funky és elektronikus zene szól majd a BRKLYN-ban, ez utóbbi igazi lemezlovasok szolgáltatják.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva